Ανάμεσα στους Πρόποδες του Ολύμπου και στον Θερμαικό Κόλπο βρίσκονται οι Νέοι Πόροι που ξεχωρίζουν για την παραλία με την χρυσαφένια άμμο και τα καταγάλανα νερά. Οι Πόροι αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα της περιοχής.Την ημέρα μπορεί κανείς να απολαύσει τις μαγευτικές παραλίες που ο ήλιος απλώνεται μπροστά τους και κάνει την μεγαλοπρεπή του εμφάνιση προσφέροντας μια απαράμιλλη εικόνα,ενώ το βράδυ μπορεί να διασκεδάσει και να πιει το ποτό του στα παραθαλάσσια μπαράκια.

Ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα που βρίσκεται κοντά στους Πόρους είναι το Κάστρο που φημίζεται για την πλούσια ιστορία του, την ωραία θέα και χρησιμοποιείται για διάφορες Πολιτιστικές εκδηλώσεις την Καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης αξίζει να επισκεφθεί κανείς εκτός από το Κάστρο και τους παραδοσιακούς οικισμούς των Π.Πόρων και του Π.Παντελεήμονα που πρόκειται για γραφικά χωριά με πλούσια βλάστηση και πλακόστρωτα δρομάκια.

Ανάμεσα στις τόσες ομορφιές που χάρισε η φύση στους Πόρους βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας «ΔΙΟΝΥΣΟΣ». Πρόκειται για ένα οικογενειακό και προσεγμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της τεράστιας παραλίας των Ν.Πόρων. Αποτελείται από 23 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα (DU/WC, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο, κλιματισμό) με θέα στη θάλασσα, και από ένα εστιατόριο οπού μπορείτε να δοκιμάσετε ελληνική και ξένη κουζίνα , στον κήπος μας, που είναι στολισμένος με τα πιο έντονα χρώματα της φύσης.

 
Αρχική σελίδα